Event: Tetra OptiFlex: Closing Seminar

Registration via https://event.ugent.be/registration/optiflex from 26-04-2023 08:00 until 21-09-2023 08:00

Description

Inhoud

In het OptiFlex TETRA-Project zijn snel inzetbare methoden ontwikkeld om de flexibiliteiten in een aandrijflijn te kwantificeren en simuleren. Dat laat toe om de prestaties te maximaliseren door goed ontwerp van bewegingsprofielen en motion controllers. 

Zo ontstaat er een balans tussen hoeveel flexibiliteit toelaatbaar is en hoe dit gecounterd kan worden door de regelaar en bewegingsprofielen. Hierdoor kan de kost (materiaal, design en energieverbruik) worden geminimaliseerd terwijl de performantie (snelheid, accuraatheid, etc.) wordt gemaximaliseerd.

In de afsluitende studienamiddag worden alle projectresultaten samengevat en toegelicht. Bovendien worden er antwoorden gegeven op belangrijke vragen, zoals: 

Dit zijn slechts enkele vragen die op deze studiedag behandeld zullen worden. Daarnaast ontvangt u ook alle ontwikkelde tools die toelaten dergelijke technologie direct toe te passen op uw systemen

 

Praktisch

Deze studienamiddag vindt plaats donderdag 21 september 2023 op de UGent Campus Kortrijk van 13:00 tot 18:00, gevolgd door een netwerk receptie en mini-beurs.

De slides zijn in het Engels, de spreektaal is Nederlands.

 

Prijs

 

We bieden ook de mogelijkheid om per lid van de gebruikersgroep, 2 van hun klanten of contacten door te verwijzen en gratis mee te nemen naar de finale studienamiddag! Dit kan door in het inschrijvingsformulier onder het vakje ' By which company were you referred? ' de bedrijfsnaam van het lid in te invullen. 

Register Option Description Location When? Available Seats

Tetra OptiFlex: Closing Seminar

UGENT Campus Kortrijk, Sint-Martens-Latemlaan 2B - 8500 Kortrijk

21-09-2023 13:00 - 18:00

Additional Questions