Registration for new options possible from 10-05-2024 12:58 until 31-08-2024 23:59
*Registreren kan onderaan*
Op donderdag 12 september 2024 wordt het boeiende slotevent van het FAIRCHAIN-project georganiseerd. Dit is een baanbrekend initiatief gericht op het verbeteren van voedselwaardeketens door middel van een innovatieve en flexibele afvul- en sluitmachine voor KMO’s.
Voor wie?
Alle stakeholders in de volledige voedings- en verpakkingsketen: landbouwers, voedingsproducenten en -verwerkers, machinebouwers, verpakkingsspecialisten, distributeurs en retailers.
Waarom deelnemen?
Gedurende het FAIRCHAIN-project werd een innovatieve aseptische verpakkingsmachine ontwikkeld voor vloeibare en viskeuze voedingsproducten zoals appelmoes of kaassaus. Deze technologie maakt het mogelijk om efficiënt te verpakken in betaalbare, gemakkelijk te bewaren flexibele verpakkingen. Tegelijk wordt de houdbaarheid van de voedingsproducten verlengd, alsook de verpakkingskosten verlaagd en de productkwaliteit verbeterd door het vermijden van een extra hittebehandeling na verpakken.
Locatie: UGent-Campus Kortrijk
Programma:
13u00 Verwelkoming
13u30 Inleiding: Bepalende factoren van microbiologische houdbaarheid & veiligheid. - Frank Devlieghere, professor UGent
13u45 Presentaties:
15u30 Pauze
16u00 Co-creatieworkshop
18u00 Netwerkevent en drankje
*Hoe registreren?*